«

»

Úno 26

Svářečky fólií

Svářečku fólií použijte všude tam, kde občas potřebujete neprodyšně uzavřít igelitové sáčky nebo fólie. Impulsivní svářečky fólií se používají v domácnostech, skladech, výrobnách, profesionálních kuchyních a všude tam, kde je potřeba uzavírat igelitové sáčky, hadice či polohadice. Široký výběr těchto svářeček najdete například ve specializovaném internetovém obchodě www.obalove-materialy.cz. Kromě samotných svářeček zde najdete i jejich náhradní díly a příslušenství. A samozřejmě spoustu dalších praktických obalových materiálů.

 

Různé typy svářeček

Vyrábějí se různé typy svářeček fólií, svářečky s ořezem nebo bez ořezu. Svářečky fólií se také liší délkou sváru (cca od 30 do 62 cm) a podle typu (pákové a ruční). V uvedeném e-shopu můžete zakoupit i potřebné náhradní díly a příslušenství – náhradní tavící dráty, teflonové tkaniny, ořezové čepele aj. Součástí balení jsou u některých svářeček právě i tyto náhradní díly. Ceny řezaček začínají kolem 1 000 Kč, ty opravdu profesionální řezačky pak stojí až desetinásobek této ceny. Podívejte se sami, v široké nabídce si určitě vyberete.

Svářečka folií

Svářečka folií

 

Použití svářeček

Svářečky fólií jsou ideální ke svařování plastových sáčků nebo fólií (PP, PE, PVC). Často se používají k balení farmaceutických, elektronických, železářských a hlavně potravinářských výrobků. Svářečky s ořezem využijí nejrůznější obchody, domácnosti i průmyslové provozovny. Použití svářeček na uzavírání fólií je velmi praktické a obsluha je jednoduchá. Svářečky fólií vám ušetří čas a pomohou profesionálně zabalit vaše výrobky a zboží.

 

Široký výběr svářeček

Pro více informací o jednotlivých typech svářeček fólií se podívejte do e-shopu. Podle toho, na co svářečky potřebujete, jak často je budete využívat a kolik do nich chcete investovat si můžete vybrat z více než deseti různých typů svářeček včetně praktických náhradních dílů a veškerého příslušenství.