«

Pro 08

Jaké fólie používáme v kuchyni

V dnešní době se v každé kuchyni používají některé druhy fólií. Nejčastěji se používá pečící papír, stretch fólie, potravinářská fólie, ale také alobal nebo speciální grilovací alobal. Všechny tyto fólie mohou mít různé podoby, návin, velikosti, tloušťku apod. Široký výběr různých fólií nejen pro domácnosti najdete ve specializovaném internetovém obchodě na www.obalove-materialy.cz v sekci Fólie a lepící pásky.

Jednotlivé typy fólií do domácnosti

V uvedeném e-shopu můžete nakoupit všechny tyto fólie:

  • Potravinářská fólie. Tato fólie se používá především pro balení potravinových výrobků, které chrání před oschnutím a zaručí jim tak delší trvanlivost. Uplatnění najde i v obchodech s potravinami.
  • Alobal. Tato hliníková fólie se běžně používá na balení, ale také na pečení či grilování. Je ohebný, dá se jednoduše trhat a zabalíte do něj prakticky cokoliv.
  • Pečící papír. Klasický pečící papír se používá nejčastěji v troubě při pečení při vyšších teplotách s možností pečení bez použití jakéhokoliv tuku. Prodává se v rolích nebo také jako archy.
  • Grilovací alobal. Velmi silná alufólie se používá na grilování, ale také pečení i při vysokých teplotách. Dá se bez problémů použít i na otevřeném ohni.

Na www.obalove-materialy.cz můžete koupit i další fólie, například stretch fólie, bublinkové fólie, zakrývací fólie, teplem smrštitelné fólie a další obalové materiály, které se hodí nejen v domácnostech, ale i jinde.