«

»

Úno 05

Skvělí, přitom téměř neviditelní pomocníci při práci

Tenké, ale přitom pevné stretch folie jsou spolehlivým řešením pro ochranu věcí při uskladnění či cestování.

Stěhujete se, cestujete nebo potřebujete uskladnit věci? Pak jistě rádi využijete šikovného pomocníka na balení, takzvanou stretch folii. Tou obalíte jakýkoliv předmět a chráníte ho tak před odřením či ušpiněním. Při cestování přijde vhod obalit si kufr folií a tím ho chránit během přepravy.

Další výhodou takovéto ochrany zavazadla je, že zůstane pevně svázáno folií, přes kterou se Vám nikdo nepovolaný nedostane do zavazadlových kapes. A při stěhování skříně zase není jednoduššího způsobu jak přivázat dvířka, než je obalit právě stretch folií.

Že už stretch folii znáte a používáte? Představte si ten komfort práce s ní při použití odvíječe. Nasazení folie na odvíječ je jednoduché a zvládne ho každý během pár vteřin. Folii na odvíječ stačí pouze nasunout, popřípadě zajistit a je hotovo.

Odvíječů je spousta typů, každý má svůj rozměr vhodný pro příslušný druh folie. I materiálů je více, klasický odvíječ bývá nejčastěji z plastu a můžete si ho pořídit v moderní, šedo – červené barevné kombinaci. Kvalitnější variantou pak je kovový odvíječ, který zvládne i velké vytížení.

Že Vám při stěhování a na cestách vždy vyhládne? Zabalte si s sebou svačinu či oběd do potravinářské folie. Jednoduché. A ještě jednodušší je to s použitím řezačky na folii. Nemusíte hledat nůžky a dlouze folii stříhat, řezačkou ji oddělíte jedním tahem. Je to skvělý pomocník do každé kuchyně a díky otvorům pro zavěšení Vám nezabere ani žádné místo pracovní plochy.

Práce s folií je díky navíječi a řezačce hračka a zvládne ji každý. Chcete-li si i Vy práci ulehčit, navíječ a řezačka budou pro Vás super volbou.