«

»

Srp 02

Stretch fólie – praktický doplněk do každé domácnosti

Používáte doma také stretch fólie? Tahle průtažná fixační fólie se používá k rychlému balení větších předmětů, balíků, ale také menších věcí. Stretch fólie se také velmi často používá při stěhování, kdy s ní můžete balit nábytek, elektroniku nebo třeba domácí spotřebiče. Ve firmách a skladech se pak pomocí stretch fólie fixuje například také nejrůznější zboží na paletách.

Stretch fólie (česká výroba) nejrůznějších rozměrů i barev můžete levně koupit třeba ve specializovaném internetovém obchodě na obalove-materialy.cz v sekci Stretch folie. Když zde nakoupíte větší počet rolí, máte automaticky nárok na množstevní slevu.

Stretch fólie se prodávají v několika barevných provedeních – nejčastěji transparentní, dále černé, bílé (ty v poslední době nahrazují černé fólie kvůli požadavkům České pošty na balení zásilek) a také modré. Dále se liší délkou návinu, pružností a pevností. Stretch fólie jsou navinuté na kartonových dutinkách, takže je možné je za pomoci odvíječe fólie velice snadno a rychle odvíjet. Tento odvíječ zde můžete koupit také.

Když si to shrneme, tak strečová fólie se používá hlavně k fixaci a rychlému balení nejrůznějších předmětů. Chrání zboží před vlhkem a prachem, ale hlavně ho zafixuje a drží pohromadě. Je to velmi levná a zároveň neocenitelná pomůcka při stěhování a vůbec přepravě zboží.