«

»

Úno 13

Různobarevné stretch fólie

Stretch fólie je velmi oblíbená a používá se v mnoha odvětvích, v potravinářství, ve strojírenství, ve stavebnictví, při stěhování i v každé domácnosti. Ve specializovaném internetovém obchodě na www.obalove-materialy.cz si můžete v sekci Fólie a lepící pásky vybrat nejrůznější stretch fólie. Různé barvy, šířky, tloušťky i délky návinu. Fólie jsou vždy navinuty na kartonové dutince a vy je můžete odvíjet ručně nebo za pomoci speciálního odvíječe fólie.

Na co se stretch fólie používá

Hlavním účelem stretch fólie je balení předmětů. Stretch fólie je pružná a zároveň pevná. Používá se rychlému zabalení nejrůznějšího zboží – nový nábytek nebo nábytek pro stěhování, elektronika, zboží na paletách, spotřebiče nebo balení zásilek. Stretch fólie je vyrobena z flexibilní LDPE (nízkohustotní polyethylen) a její vlastnosti z ní dělají moderní univerzální obalový materiál.

Černá stretch fólie

Černá stretch fólie

Stretch fólie zboží zajistí proti sklouznutí nebo pohybu během přepravy, chrání zabalené zboží proti nečistotám nebo poškození odřením. Když s ní obalíte například psací stůl, zajistíte tak šuplíky, aby se během stěhování nevysouvaly.

Bílá, modrá, černá nebo průhledná fólie

Podle toho, na co strečovou fólii potřebujete, si budete vybírat rozměry i barvu fólie. K dispozici máte klasickou průhlednou fólii, ale také neprůhledné fólie, které skryjí to, co je zabaleno (černá, modrá, bílá). Vlastnosti průhledných i neprůhledných stretch fólií jsou totožné, rozdíl je jen v průhlednosti. Podívejte se na www.obalove-materialy.cz a vyberte si strečovou fólii podle svých potřeb.

Kromě strečových fólií zde můžete nakoupit i další fólie a jiné praktické obalové materiály – bublinkové fólie, potravinářské fólie, nejrůznější lepící pásky, kartonové krabice, přepravky, pytle, sáčky, tašky, obálky, balící pomůcky a dokonce i stěhovací a manipulační techniku. Vybírejte a nakupujte kvalitní obalové materiály za velmi dobré ceny.