«

»

Led 21

Pomoc s balením při stěhování

Jestliže se chystáte přestěhovat domácnost či kancelář, možná se vám budou hodit profesionální balící služby. Některé stěhovací firmy nabízejí kromě stěhování i bezpečné balení nábytku, elektroniky, ale i oblečení či jiného vybavení domácnosti. Balení probíhá zkušeně, rychle, bezpečně a spolehlivě.

 

Ohleduplné balení

Když vám stěhovací firma věci nejen přestěhuje, ale i zabalí, pak má stoprocentní zodpovědnost za jejich nepoškození během stěhování. To se určitě vyplatí. Stěhovací firma zajistí, že se vám během stěhování nic nerozbije ani neztratí. Stěhováci balí a stěhují ohleduplně, je-li to potřeba, nábytek či jiné věci rozmontují a na místě zase správně smontují dohromady. Zabalí vám všechny věci dle vašich požadavků – běžné věci, knihy, nádobí, oblečení, kancelářská a výpočetní technika, elektrospotřebiče, elektronika, nábytek, křehké i skleněné předměty a další.

 

Možnost balení bez stěhovacích služeb

Chcete-li se přestěhovat svépomocí, pořád můžete využít jen balící služby. Bez stěhování. Buď si zaplatíte spolehlivé pracovníky k vám domů či do kanceláře nebo můžete využít balících služeb ve specializovaných prodejnách obalových materiálů, kde vám předměty zabalí na počkání. K bezpečnému balení se používá bublinková fólie, stretch fólie, proklady, papírové rohy, lepenka a jiné praktické obalové materiály.

 

Vypůjčení či nákup obalů a stěhovacích pomůcek

Samozřejmě se můžete sbalit a přestěhovat úplně sami. Určitě se vám budou hodit praktické obalové materiály a stěhovací pomůcky. Můžete si je buď koupit nebo jen vypůjčit – speciální přepravky, krabice, stěhovací háky, bublinková fólie, stěhovací kolečka, stěhovací deky a přikrývky, lepící pásky, výplňový materiál, pytle, šatní boxy, stěhovací popruhy, stretch fólie a další obalový materiál. To vše vám stěhování ulehčí a vašim věcem zajistí bezpečnější stěhování. Ať už se budete balit a stěhovat sami nebo využijete služeb profesionálů, nestresujte se! Hodně štěstí.