«

»

Srp 22

Teplem smrštitelné fólie – výhody a použití

Balení zboží ve velkém vyžaduje kvalitní teplem smrštitelné fólie. Tyto fólie můžete koupit ve specializovaném internetovém obchodě na www.obalove-materialy.cz v sekci Fólie a lepící pásky. Teplem smrštitelné fólie neboli polyolefinové fólie se používají pro automatické i poloautomatické balení, nejčastěji pro průmyslové a marketingové balení nejrůznějšího zboží. Hlavní výhodou a důvodem použití těchto fólií je rychlost balení. Můžete tak zabalit až 200 kusů zboží za minutu!

 

Kombinace s balícím strojem

Aby fungovalo vysokorychlostní balení zboží teplem smrštitelnou fólií, je potřeba využít komorový balící stroj – například Replay 55 EVO, který najdete v našem e-shopu. Tak je možné balit zboží enormně rychle. Fólie se prodává v různých šířích, ve variantách BE (jednovrstvá fólie) a BY (5-vrstvá fólie). Obecně platí, že můžete pomocí této fólie balit široké spektrum výrobků v různých průmyslových odvětvích.

 

Fólie pro balení tvarově složitějších předmětů

Kromě balení klasického zboží se právě teplem smrštitelná fólie díky své pružnosti a odolnosti výborně hodí i k balení neobvyklých a tvarově složitějších předmětů. Můžete s ní zabalit i zboží, u kterého by vás balení do fólie ani nenapadlo. Fólie má velmi dobré mechanické vlastnosti a jen tak lehce se neprotrhne. Je to ideální fólie pro skupinové balení.

 

Další vlastnosti teplem smrštitelné fólie

Pojďme se podívat ještě na další vlastnosti teplem smrštitelné fólie:

 

  • rychlé smršťování při nízké teplotě – ušetří se energie a extrémně se zrychlí balení na automatických linkách
  • tenké sváry, spolehlivá svařitelnost – výborná svařitelnost s tenkými sváry působí profesionálně a je praktická
  • je předperforovaná – ideální smrštění, lepší odvin fólie a úspora režijních materiálů
  • vypadá dobře – fólie je lesklá a čirá

 

Jestliže potřebujete vybavení k balení zboží, vyberte si fólie, balící stroje i další pomůcky a obalové materiály na www.obalove-materialy.cz.